Het bedrijf

Het bedrijf

Welkom bij het zakelijke deel van deze website. Naast reisblogger ben ik ook content schrijver vanuit mijn bedrijf LW Content.

Naast het feit dat dit blog voor mij een leuk reisdagboek is, is het ook mijn portfolio als duurzame content schrijver. Op deze manier zie je meteen een stukje van mij en mijn schrijfstijl als ik helemaal vrij ben om te schrijven wat ik wil.

Maar naast dit blog, schrijf ik ook content voor andere ondernemers in de duurzame of reisgerelateerde branche. Kan ik jou helpen om jouw product nog sterker neer te zetten en meer klanten te bereiken met kwalitatieve content en goede SEO? Hier lees je iets meer over mij en over de diensten die ik aanbied. Voor een uitgebreide versie kun je op mijn dienstenpagina terecht en als je meteen wilt weten wat het kost, kun je mijn pakketten terugvinden via de prijslijst.

 

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik geloof in persoonlijke connecties, ook bij zakelijke samenwerkingen. Zodat we een samenwerking kunnen opbouwen die gebaseerd is op goede communicatie en creativiteit. Dus hier wat meer over mij als persoon. Je werkt immers direct met mij samen. 

Ik ben Lizet, geboren en getogen in Nederland. Vele jaren geleden verhuisden mijn grootouders naar de andere kant van de wereld, naar Nieuw-Guinea, voor een baan. Ik denk dat daar mijn passie voor reizen vandaan komt, want het lijkt een familie dingetje te zijn. Na 2,5 jaar in Praag te hebben gewoond, besloot ik dat het tijd was om mijn eigen bedrijf te beginnen, waarmee ik kan gaan en staan waar ik wil. Met een achtergrond als marketeer, besloot ik mij te richten op contentmarketing. Daarin heb ik mij uiteindelijk ontwikkeld tot duurzame reis content schrijver & fotograaf. Een hele mond vol, maar wel iets waar ik heel blij van word. In 2021 heb ik mijn bedrijf officieel geregistreerd, en nu kan ik mijn werk overal mee naartoe nemen. Ik fotografeer zoveel mooie plekken en schrijf er vervolgens over. Én ik probeer daarbij de wereld een beetje beter te maken. Beter kan niet, als je het mij vraagt!

Portrait park guell barcelona

In een notendop

In een notendop

SEO Content creatie

Ben je op zoek naar een SEO content specialist? Ik zorg voor content die verkoopt! De content die je een boost geeft in Google en die je klanten geïnteresseerd houdt, gebaseerd op een uitgebreid zoekwoordenonderzoek waardoor je gegarandeerd gevonden wordt. Of het nu gaat om de hele website content of interessante blogs, ik kan je helpen.

Allround marketeer

Zoek je een allround marketeer die je ook helpt met nieuwsbrief content, social media content, Analytics of die geschreven blogs direct op de website zet? Huur mij in voor een vast aantal uur per week en geef zelf aan welke taken je uitgevoerd wilt hebben. Samen stellen we een content plan op voor de komende maand.

Fotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Zelfs als content schrijver erken ik de kracht van foto’s. Alle foto’s op deze website zijn van mij en ik bied mijn fotografie diensten graag aan. Zoek je bijpassende foto’s voor je website en social media? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Denk aan brand fotografie, product fotografie of juist iets unieks wat een passende sfeer uitstraalt.

Recensie van: Webprepare

Lizet heeft de webteksten voor Webprepare geschreven. De communicatie verliep erg prettig en de teksten zijn conform afspraak geleverd. Wij gaan Lizet ongetwijfeld vaker inzetten voor het laten schrijven van onze webteksten!

Recensie van: Comfort click

We werken al een lange tijd zeer tevreden samen met Lizet op het gebied van content. Lizet verdiept zich in het onderwerp waarover geschreven wordt en krijgt het daardoor altijd voor elkaar om een scherpe en vlot lezende tekst op papier te zetten. De communicatie verloopt soepel en Lizet staat altijd open voor feedback. Kortom: je content laten verzorgen door Lizet is een aanrader.

Recensie van: Xandra's kitchen

Lizet heeft een uitgebreide zoekwoordanalyse uitgevoerd om onze SEO te verbeteren. Zij heeft ons enorm prettig geholpen en kwam met een uitgebreid verslag van de zoekwoorden die het meest gebruikt worden in onze branche en hoe wij deze het beste kunnen inzetten. Lizet is prettig in de communicatie, denkt goed mee en is duidelijk m.b.t. de verwachtingen. Wij zullen Lizet in de toekomst zeker opnieuw benaderen als wij weer hulp kunnen gebruiken!

Recensie van: KVS Administraties

Ik kwam Lizet tegen in een ondernemersgroep op facebook. Na een leuk kennismakingsgesprek via videobellen heb ik haar een opdracht gegeven, namelijk contentwoorden zoeken die passen bij mijn social media en website. Sindsdien kijk ik vaak naar die lijst als ik blogs of artikelen schrijf.

Dank je wel Lizet!

Recensie van: The Green Cat

Lizet heeft vlotte teksten geschreven voor mij, voor 2 verschillende projecten. Wat ik het leukst vond, is de fijne communicatie en het feit dat Lizet open staat voor verbeterpunten en suggesties.Dank voor je hulp, Lizet!

Recensie van: Pre-owned by Roos

Ik had een super leuke en gezellige call met Lizet. Voornamelijk over de SEO van de webshop die ik aan het opzetten ben. Het was super fijn dat Lizet meekeek, goede dingen benoemde én super toevoegingen gaf. Het was fijn om iemand te spreken die duidelijk verstand van zaken heeft én om het milieu geeft. Ik vind het fijn om samen te werken met ondernemers die daar hetzelfde in staan, dus dat was een super leuk pluspunt!

Recensie van: Studio Bruin

Ik heb mijn website al voor een langere tijd, begonnen als blog en uiteindelijk omgevormd naar eentje die mijn bedrijf moet representeren. Alleen merkte ik heel erg dat ik zelf niet meer goed kon zien of het verhaal wel duidelijk was, wat op zijn beurt weer gevolgen heeft op de vindbaarheid van mijn site en bedrijf. Lizet heeft me geholpen om van een afstandje te kijken naar mijn website en dingen aangestipt die verbetering nodig hadden. Na de meeting wilde ik gelijk aan de slag gaan om alle tips & tricks door te voeren in mijn site!

Start vandaag nog met goede content die verkoopt

Content passend bij jouw bedrijf

Content passend bij jouw bedrijf

Om het gemakkelijk te maken heb ik kant-en-klare content pakketten opgesteld. Zo weten we beide meteen waar we aan toe zijn. Of je nu een los zoekwoordenonderzoek wilt afnemen of een paar uur per maand gebruik wilt maken van mijn diensten. Neem direct een kijkje welk pakket bij jouw past!