Content prijzen

 

Content Pakketten

 

Voor het gemak bied ik mijn content diensten in kant-en-klare pakketten aan. Uiteraard zijn deze content pakketten ook volledig aan te passen aan jouw behoeften. Maar zo is er een duidelijke basis waarvan je direct weet wat je kunt verwachten. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen voor een custom pakket? Neem dan vrijblijvend contact op.

Zoekwoordenonderzoek

Weet jij waar jouw klanten op zoeken? Met een zoekwoordenonderzoek weet je precies welke vragen jouw klanten stellen. Ontvang je huidige top 10 aan zoekwoorden plus minimaal 10 nieuwe zoekwoorden.

Prijs € 150

Strippenkaart blog/pagina

Een actieve website is beter vindbaar op Google. Plaats met regelmaat een blog of landingspagina om vernieuwend te blijven. Koop een strippenkaart en bepaal zelf wanneer je een nieuw blog nodig hebt. Hiervoor geldt een minimum van 4 strippen.

Prijs vanaf € 300

Websitepakket

Weet jij hoe je jouw diensten moet verkopen aan klanten die niet 24/7 bezig zijn met jouw product? Soms is een frisse blik van een buitenstaander precies wat je nodig hebt. Ik stel in een diepte-interview de juiste vragen om jouw bedrijfsvisie sterk over te brengen. Er geldt een minimum van 4 pagina’s.

Prijs vanaf € 350

Neem direct contact op!

Weet je al zeker dat wij een match zijn en wil je graag met mij aan de slag voor je content? Neem dan hiernaast direct contact met mij op. Heb je nog vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan hoor ik het ook graag! Ik kan deze direct voor je maken of we kunnen een videocall inplannen waarin ik je vragen kan beantwoorden. Tot snel!

Contact

11 + 14 =

Weet je niet waar je precies hulp bij nodig hebt?

Doe een website check!

Doe een website check!

Tijdens een call lopen we samen jouw website door om te kijken waar je meer winst kunt behalen. Zit je SEO wel goed? Zijn je teksten goed leesbaar en Google geoptimaliseerd? Ziet het er aantrekkelijk uit voor jouw klanten? Ik kijk met je mee en geef je tips & tricks waar je zelf mee aan de slag kunt. Nu voor slechts €50!