Groepsreizen

Groepsreizen

Vanaf 2024 ga ik duurzame groepsreizen aanbieden. Je kunt dan met mij mee op reis, zonder dat jij je bezig hoef te houden met het plannen en uitzoeken van een duurzame manier van reizen. Ik organiseer de hele reis en zorg voor je boeking. Jij hoeft alleen nog maar op tijd op de startlocatie te zijn en dan kunnen we gaan.

Wat is een duurzame groepsreis?

Duurzame groepsreizen kunnen van alles zijn. Hier lees je wat duurzaam reizen inhoudt, maar ook bijvoorbeeld wat responsible tourism inhoudt. In conclusie, een duurzame reis kan zowel een reis met de trein zijn, misschien zelfs met kamperen. Maar het kan ook een trip zijn die ene positieve local impact maakt. Waarbij we slapen in homestays, in lokale restaurants eten en dus vooral focussen op responsible tourism.

Voorbeelden:

  • Een treinreis door Oostenrijk, eventueel met een huttentocht.
  • Een meer lokale reis in Thailand met een treinreis tussen Bankok en Chiang Mai.
  • Een rondreis door Slovenië of Denemarken, landen die duurzaamheid hoog op de agenda hebben staan.
  • Een reis door Marokko, waarbij we met een lokale gids op pad gaan.
  • Een citytrip naar Praag, met de trein.
  • Een reis rond een iconische treinreis, zoals de Bernini express, Yellow train in de Pyreneeën of de Reunification express in Vietnam.
  • En nog heel veel meer.

Voor wie zijn deze groepsreizen?

Deze duurzame groepstrips zijn in principe open voor iedereen boven de 18. Het gaat mij er meer om dat we hetzelfde idee hebben qua reizen. Geen party vakantie waarbij op rap tempo de highlights worden afgestreept.

Mijn groepsreizen draaien echt om die lokale ervaring. Dus ben jij het type reiziger die graag een praatje maakt met een lokal, of het liefst nog bij ze in huis slaapt, samen kookt en met een wijntje op het terras geniet van een prachtig uitzicht? Of geniet je dus heel erg van het uitzicht vanuit de trein en het langzaam zien veranderen van de omgeving? Dan zijn dit jouw soort reizen! Tijd voor highlights is er zeker wel, maar vooral ook tijd voor rust, lekker eten en die heerlijke lokale ervaring.

Klinkt goed? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van de beschikbare reizen! 

Ga je liever zelf op reis?

Klinkt een groepsreis gaaf, maar liever met je eigen vrienden dan met random strangers? Of alleen jij, jij + 1 of een reis met kinderen? Dan kan ik je natuurlijk ook helpen met het opzetten van die reis. Als duurzaam reisbureau kan ik je helpen bij het plannen van de perfecte reis, met duurzaam vervoer, duurzame accommodaties en lokale ervaringen. Natuurlijk helemaal aangepast aan jouw wensen en budget. Kijk voor meer informatie bij mijn reispakketten.

Coming soon