Een duurzaam reisplan

Een duurzaam reisplan

Je hebt besloten dat je een duurzame reis wilt maken. Je laat het vliegtuig links liggen en gaat voor een trein reis, leuk! En nu? De opties zijn opeens eindeloos, waar moet je beginnen?

Geen paniek, deze duurzame reisexpert kan je helpen met een duurzaam reisplan! Een treinreis biedt een hoop extra opties, omdat er veel meer treinstations zijn dan vliegvelden. En dan kun je ook nog verder reizen met de bus. Dus ik snap heel goed dat je even niet weet waar je moet beginnen met het plannen van je reis. Ik bied als reis planner een aantal verschillende opties om jou te helpen met het plannen van je duurzame reis.

In een notendop

In een notendop

w

1:1 call

Ben je al redelijk op weg met je planning, maar loop je ergens mee vast? Of heb je een grove reis samengesteld, maar ben je op zoek naar inspiratie voor leuke tussenstops? Of wil je gewoon even sparren, om er vervolgens zelf in te duiken? Dan kan ik je (verder) opweg helpen! Met een korte 1:1 videocall of eventueel een kopje koffie, denk ik graag met je mee om de puntjes op de i te zetten!

Basis reisopzet

Heb je een idee van waar je heen wilt, maar heb je geen tijd of zin of inspiratie om zelf de route samen te stellen? Dan kan ik dat volledig uit handen nemen. Mijn basis reispakket bestaat uit het uitstippelen van een route met de trein of bus, eventueel met duurzame accommodaties. Zo hoef jij alleen nog maar te bedenken wat je op locatie precies wilt doen.

Premium reispakket

Wil je echt alles uit handen geven? Dat kan ook! Ik snap dat een kant-en-klare route toch nog te veel vragen oproept, want wat zijn precies de hoogtepunten van die locaties? Met mijn premium reispakket neem ik alle aspecten van de reisplanning van je over. Ik vraag je het hemd van het lijf om erachter te komen hoe je graag je tijd besteedt en zet een volledig plan voor je op voor je hele reis. Makkelijker kan niet, toch?

Stappenplan

Stappenplan

Hoe werkt het? Hoe komen we van het eerste contact tot een concreet duurzaam reisplan dat helemaal bij jou past? Een reisplan waar jij mega enthousiast van word en jaren later nog op terugdenkt. Simpel, we volgen een stappenplan! 

Stap 1: De vragenlijst

Om een goed beeld te krijgen van wat jij wilt doen tijdens je reis, vraag ik je om een vragenlijst in te vullen. Dat kan hier.

Deze uitgebreide vragenlijst gaat mij helpen om de perfecte reis voor jou uit te stippelen. Jij kunt al lekker even wegdromen bij het idee van jouw droomreis, want ik wil graag weten hoe die eruit ziet! Hoe meer details, hoe beter ik de reis op jou kan afstemmen.

Stap 2: Het prijskaartje

Als ik jouw vragenlijst heb ontvangen weet ik precies wat je wilt, en kan ik je een kostenplaatje doorgeven. Het kan natuurlijk dat dit niet is wat je had verwacht. Dan kun je dat gewoon aangeven. Ga je wel akkoord met deze prijs? Dan ga ik, na betaling, voor je aan de slag! 

Stap 3: De route opzet

Ik ga een route voor je samenstellen, op basis van je vragenlijst. Ik denk dat je deze helemaal fantastisch gaat vinden, maar ik deel hem graag met je, voordat ik het hele reisplan voor je opstel. Zo kun jij ook meegenieten van de planning, zonder al het werk.

Is er toch nog iets wat je mist of was je vergeten door te geven dat je op 1 van de plekken al geweest was? Dan kan ik dat nu nog aanpassen. Helemaal blij met de route? Dan ga ik de hele planning opstellen, met trein/bustijden en eventueel accommodaties en activiteiten.

Stap 4: Je persoonlijke reisplan is klaar

Je persoonlijke reisplan is klaar! Als je helemaal happy bent, kun je de reis direct boeken. Je krijgt hiervoor een linkje naar een boekingspagina. Aangezien je hiervoor bijvoorbeeld paspoort gegevens nodig hebt, moet je dit zelf doen, voor je eigen privacy. En dan hoef je alleen nog maar op tijd op je vertrekpunt te zijn en kan de reis beginnen! Zo ingewikkeld is dat duurzaam reizen eigenlijk niet he?

Hulp nodig om het zelf te doen?

Hulp nodig om het zelf te doen?

Ben je al bezig met je trip planning en loop je ergens vast? Of wil je gewoon tips hoe je een duurzame reis in elkaar zet en wil je het daarna zelf doen? Plan dan een reisuurtje in. Een 1:1 call voor €29!