Reispakketten

Reispakketten

Wat kan ik als duurzame reis planner voor je betekenen? Hier vind je de reispakketten en prijzen.

1:1 reisuurtje

1:1 reisuurtje

Vind je het leuk om je eigen reis te plannen, maar loop je tegen een aantal punten aan? Dan kan ik je tijdens een 1:1 call verder opweg helpen.

 • Ben je al redelijk op weg met je planning, maar loop je ergens mee vast?
 • Heb je een grove reis samengesteld, maar ben je op zoek naar inspiratie voor leuke tussenstops?
 • Of wil je gewoon even sparren, om er vervolgens zelf in te duiken?

Dan is deze videocall voor jou. Of eventueel zelfs een kopje koffie als we bij elkaar in de buurt zitten, ik ontmoet graag andere reizigers!

Denk je na dit reisuurtje nou “dit wil ik toch niet zelf doen”, dan kan ik het uiteraard alsnog voor je plannen! Je krijgt het bedrag van de call dan als korting op je reisplan.

Prijs: € 29

Reispakketten

Reispakketten

Reisplanning

Ga je normaal op reis met het vliegtuig en loop je vast met het uitzoeken van je route met de bus of trein? Maar vind je het daarnaast wel leuk om zelf accommodaties en activiteiten uit te zoeken? Dan is dit pakket voor jou.

 • Planning van je trein of busvervoer
 • Contactgegevens van vervoerders voor noodgevallen
 • Hulp bij het uitzoeken van leuke tussenstops
 • Kant-en-klare timetable voor je reis

Vanaf € 9,99

Basis reispakket

Vind je het leuk om zelf uit te zoeken wat je tijdens je trip kunt doen, maar wil je het plannen van de reis en accommodaties uit handen geven? Dan is dit het pakket voor jou. Ik plan zowel de route als de duurzame accommodaties waar je zult verblijven.

 • Planning van je trein of busvervoer
 • Contactgegevens van vervoerders voor noodgevallen
 • Hulp bij het uitzoeken van leuke tussenstops
 • Kant-en-klare timetable voor je reis
 • Duurzame accommodaties

Vanaf € 19,99

Premium reispakket

Met het premium reispakket kan ik je met (bijna) alles helpen. Voor als je de hele planning uit handen wilt geven en een kant-en-klaar schema met vervoer, accommodatie en activiteiten wilt ontvangen.

 • Planning van je trein of busvervoer
 • Contactgegevens van vervoerders voor noodgevallen
 • Hulp bij het uitzoeken van leuke tussenstops
 • Kant-en-klare timetable voor je reis
 • Duurzame accommodaties
 • (Duurzame) activiteiten per locatie
 • (Duurzame) restaurant opties per locatie
 • Hulp met vluchten & VISA’s, als het om een verre reis gaat

Vanaf € 54,99

Vragen?

Vragen?

Hoe werkt het precies?

Op de pagina reisplannen vind je een volledig stappenplan. Maar een korte opsomming:

 • Na je boeking stuur ik je een vragenlijst toe, die ik graag zo gedetailleerd mogelijk ingevuld terug wil. Hiermee kan ik namelijk bepalen welke plekken jij echt leuk gaat vinden.
 • Aan de hand van je antwoorden stel ik een prijsopgave voor je op.
 • Ga je akkoord met de prijs? Dan ga ik aan de slag! Ik geef je tussentijds een eerst opzet van de route, zodat je dan nog kunt aangeven of je iets anders wilt.
 • Helemaal blij met de route? Dan ga ik alle details voor je uitzoeken. Als het reisplan af is, kun je de trip eenvoudig via een persoonlijke link boeken.
Hoe weet je wat ik wil zien en doen tijdens mijn reis?

Dat kun je me vertellen. Ik stuur je een vragenlijst om in te vullen, zodat ik echt een goed idee krijg van wat je zoekt. Zodat ik je niet de bergen in stuur terwijl je een strandvakantie wilde. Om je zo goed mogelijk te leren kennen, vraag ik je om lekker veel details in te vullen in de vragenlijst. Vervolgens stuur ik je een opzet van de route, voordat ik de volledige reis voor je plan. Op dat moment kun je dan nog een verzoek voor aanpassingen doen. Heb ik daarna toch nog twijfels, dan vraag ik het je gewoon.

Hoeveel stops zitten er in een pakket?

In de basis van deze pakketten zitten 4 stops. Wil je meer stops of ga je zelfs maanden op reis? Dan gaat de prijs omhoog op basis van jouw wensen. Vandaar dat de pakketprijzen een vanaf prijs hebben. Je krijgt, na het invullen van de vragenlijst, een officieel prijsvoorstel. 

Kan ik een voorkeur aangeven voor de trein of bus?

Dat is natuurlijk prima! Het is jouw reis en ik zal deze aan jouw wensen aanpassen. Dus als jij bijvoorbeeld alles met de bus wilt doen, dan regelen we dat. 

Ik wil graag eilanden bezoeken, kun je ook helpen met boot overtochten?

Absoluut! Hier heb ik vragen voor in de vragenlijst, dus hier kun je invullen of je het liefst met de boot gaat of met een trein door een tunnel, als dat een optie is. Het enige waar ik niet mee help zijn cruise vakanties, omdat deze ontzettend vervuilend zijn en er altijd duurzamere alternatieven zijn. (In tegenstelling tot bijvoorbeeld een lange afstand vlucht, waar je simpelweg niet altijd onderuit komt)

Ik ga op reis naar een ander continent, kun je ook helpen met vluchten daarheen?

Zeker. Alhoewel ik focus op duurzame trein en busreizen, snap ik dat je niet altijd onder vluchten uitkomt. Hier kan ik dus zeker mee helpen. Bij het premium pakket zit dit in de prijs inbegrepen, bij het basispakket en de routeplanning is het extra. Ik vraag standaard of dit er wel of niet bij moet, omdat er veel reizigers zijn die al genoeg ervaring hebben met vluchten boeken. Als je mijn hulp wilt met vluchten, zal ik m’n best doen om de duurzaamste route uit te stippelen. Ook is het een optie om de vlucht te compenseren, bijvoorbeeld door bomen te planten of met het compensatiesysteem van de luchtvaartmaatschappij.

Wanneer moet ik betalen?

Ik werk met vooruitbetalingen. Bij het reisuurtje krijg je vooraf een mailtje met een betaalverzoekje waar je gemakkelijk de betaling kunt doen. Zorg dat je dit doet voor het gesprek, anders kan het helaas niet doorgaan.

Voor de reisplannen krijg je een offerte wanneer ik de ingevulde vragenlijst van je terug heb ontvangen. Zo weet ik namelijk precies wat je van mij verwacht en kan ik je de officiële prijs geven. Ga je hiermee akkoord? Dan kun je dit direct betalen. Als de betaling binnen is, ga ik het reisplan voor je maken.

Ik kan toch niet meer op reis, kan ik m'n geld terugkrijgen?

De laatste kans om te annuleren is wanneer je de officiële prijsopgave hebt ontvangen. Je kunt dan nog kiezen om niet door te gaan met het plannen van je reis. 

Helaas is het met een persoonlijk samengesteld pakket niet mogelijk om, nadat de reis al is samengesteld, te annuleren. Je kunt de reis natuurlijk altijd op een ander moment alsnog maken. Neem gerust contact op, als je hulp nodig hebt bij het vinden van nieuwe treinen. Ik kan je dan tips geven over hoe je dit zelf voor je nieuwe reis kunt plannen.

Als er iets gebeurt tijdens de reis, zoals een annulering of vertraging, kan ik jou dan om hulp vragen?

Dit is geen standaard dienst die ik aanbied, alhoewel alles bespreekbaar is. Wel komen alle pakketten met een lijst met contactgegevens van de vervoerders, voor het geval er inderdaad iets aan de hand is.

Heb je een andere vraag die hier niet tussen staat? Ik heb in dit artikel ook nog wat uitgebreider uitgelegd hoe alles werkt. Nog steeds vragen? Stuur dan even een mailtje naar Hello@awanderfoodworld.com en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Klaar voor je reis?

Klaar voor je reis?

Ben je enthousiast geworden en wil je met mij aan de slag? Leuk! Je vindt hieronder direct de vragenlijst.