Treinreizen wordt ons helaas nog steeds niet gemakkelijk gemaakt. Ook ik, als ervaren treinreiziger, ben vaak dagen bezig met het plannen van een betaalbare treinreis. Wat is de beste route? Wat zijn leuke stops? Waar vind ik de goedkoopste treinkaartjes? Het is een flink uitzoekwerk. Dus heb ik besloten mijn routes met jullie te delen!

Wat staat er in een reisgids?

Treinreisroutes

De treinreisroutes zijn er voor degenen die graag zelf hun reizen plannen, maar door de eindeloze opties qua treinreizen soms door de bomen het bos niet meer zien. Ze besparen je ontzettend veel tijd, maar geven wel de ruimte om de rest van de reis zelf te plannen.

Stadsgidsen

De stadsgidsen zijn er voor specifieke locaties, met alles wat je maar wilt weten over die stad. Wat te doen, wat te zien, waar kun je duurzaam eten en waar kun je duurzaam overnachten? Het staat er allemaal in. Plus uiteraard informatie over OV in die stad en treinroutes hoe je in die stad komt. Het is dus een volledige stadsgids plus tips & tricks om het een duurzame citytrip te maken.

Treinreisgidsen

De treinreisgidsen bieden dat allemaal in één, de treinroute en alle locatie specifieke informatie. Accommodaties, restaurants, dingen om te doen, het staat er allemaal in. Ideaal voor degenen die niet houden van reizen plannen of er geen tijd voor hebben. Met de treinreisgidsen hoef je echt alleen nog te boeken en je bent klaar om te gaan. Alle informatie over het land, de treinen, het openbaar vervoer, stadspassen voor activiteiten, algemene informatie over het land, alles wat je zoekt staat in deze gidsen. 

In het menu vind je alle locaties waarvoor ik treinreizen heb uitgestippeld. In 2024 komen er een hoop bij! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe gidsen? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Staat jouw reisgebied er niet bij? Dan kan ik altijd een custom route voor je maken.