Samenwerken

Samenwerken

Wat kan ik als duurzame reisblogger voor jou betekenen? Laten we samenwerken.

Gastblogs

Heb jij een website over reizen of duurzaamheid en ben je op zoek naar gastblogs? Dan schrijf ik graag een stukje voor je! Voordat ik de stap zette naar reisadviseur had ik mijn eigen content bedrijf. Met een achtergrond in marketing en een passie voor schrijven was dat de meest logische richting. Die passie voor schrijven is er absoluut nog steeds! Dus ik vind het hartstikke leuk om gastblogs te schrijven over mijn andere passies; reizen en duurzaamheid. 

Visuele content

Wist je dat (bijna) alle foto’s op deze website door mij gemaakt zijn, en ik ook fotoshoots doe? Ben je op dezelfde locatie op reis als ik, of ergens in de buurt? Dan doe ik graag een fotoshoot met je! Je kunt op deze Instagram pagina zien waar ik ben. 

Heb je een bedrijf dat zicht richt op duurzaamheid of reizen en heb je foto’s nodig? Dan kan ik die voor je maken, ook als we niet op dezelfde plek zijn. Mijn foto’s zijn te koop en ik kan nieuwe foto’s maken, waar ik ook ben. Dit geldt ook voor productfoto’s, die ik bijvoorbeeld in de natuur op reis kan maken om zo het duurzame aspect mooi vast te leggen.

Merk samenwerkingen

Ik sta altijd open voor fijne merk samenwerkingen met merken die bij mijn bedrijf aansluiten. De invulling hiervan is uiteraard bespreekbaar, maar ik kan in ieder geval mijn blog en sociale media inzetten om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen! Denk aan weggeefacties, informatieve blogs, reviews of langdurige samenwerkingen waarbij ik zorg voor extra zichtbaarheid. 

Interesse in een samenwerking?

Interesse in een samenwerking?

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!