Black Friday

Black Friday

Black Friday, hét moment om dingen te kopen die je niet nodig hebt. Niet heel duurzaam. Ik wil je dus ook niet motiveren om dingen te kopen die je niet nodig hebt. Maar heb je wel iets nodig, ga dan voor deze duurzame opties en maak het “Green Friday”.

Reis korting

 • 25% korting op Interrail passen! De interrail pas is in 22 Europese landen geldig. Kies bijvoorbeeld voor 10 reisdagen in 2 maanden tijd, of een pas voor 15 dagen onbeperkt treinreizen. Actie geldig tot 28 november, je reis moet starten voor 1 juni 2024.
 • Ga je voor eind februari naar Peru? Boek dan één van de bijzondere treinreizen met 30% korting!
  Geldig t/m 28 november.
 • 30% korting op hotels, overal ter wereld. Beperkt aantal kamers per actie, dus wees er snel bij!
  Boek vóór 29 november, voor al je reizen tot eind 2024.
 • Tot 75% korting op hostels, overal ter wereld. Beperkt aantal bedden/kamers per actie, dus wees er snel bij!
  Boek vóór 4 december en reis tot 30 april 2024.
 • Koop al je reisbenodigdheden bij Reismonkey. Zoals compressie packing cubes, een reisstekker, navulbare reismini’s of een kabel organizer.
  Sale t/m 27 november.

Duurzame merken

 • Wild deodorant heeft een website wide actie van 30% op cases, navullingen en hun nieuwe lijn met navulbare douchegel. Lees hier meer over het merk en waarom ik al jaren fan ben. Koop hier je producten met korting, met de kortingscode “LIZETTRAVEL20” – t/m 30 november geeft deze code 30% korting, daarna weer 20%. 
 • AllBirds, een duurzaam schoenenmerk, heeft kortingen tot 50%! Ze verkopen onder andere waterafstotende schoenen, perfect voor als je reis wat minder zonnig blijkt te zijn.
  Geldig tot 28 november.
 • Nieuwe camera of laptop nodig? Koop een duurzame refurbished versie bij ReBuy. 12 Dagen korting, tot wel 77%!
  Geldig tot 28 november.
 • Holland & Barrett, mijn favoriete winkel voor o.a. shampoo bars en duurzame tandpasta of zonnebrand, geeft ook flinke kortingen. Bijvoorbeeld 1+1 op de shampoo bars en tot 70% korting op andere dingen.
  Korting geldig t/m 26 november.

Mijn kortingen

 • Mijn reisgidsen zijn allemaal in prijs verlaagd. Koop nu een stadsgids voor € 5,99 en een treinreisgids voor € 7,99
  Geldig tot 30 november.
 • Mijn travel agent diensten zijn ook in prijs verlaagd. Ik help je met het plannen van een duurzame (trein)reis, vanaf € 9,99! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is boeken.

  Ik help je met het plannen van een exacte treinreisroute met 3 stops of een vlucht + 2 stops als het een verre reis is, voor € 9,99.

  Wil je ook accommodaties bij je trip plan? Dan kost dat € 19,99 voor 3 stops.

  Wil je een compleet pakket, inclusief toffe activiteiten? Dan kost dat € 24,99 voor 3 stops.

  Meer stops zijn altijd mogelijk natuurlijk en ook bij te kopen voor een aantrekkelijke Black Friday prijs. Kortingsprijs geldig t/m 30 november.

Stay tuned

Stay tuned

Deze pagina wordt bijgewerkt als er nieuwe aanbiedingen bijkomen. Tot de kerst, zal ik zorgen dat je hier de beste aanbiedingen vindt voor jouw komende duurzame reizen. Wil je op de hoogte gebracht worden van nieuwe aanbiedingen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief. Naast deze aanbiedingen, gebruik ik de nieuwsbrief voor de lancering van nieuwe reisgidsen.